Strik vinteren i møde!

Skrevet af den september 17, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Strik vinteren i møde!

Strik vinteren i møde!

Strik dig til unikke uldoplevelser med god kvalitet

Bæredygtighed er det nye, og af gode grunde; mange vil påstå at vi mennesker er ved at få øjnene op for hvordan vi skal tage ansvar for vores fremtid. Og ligesom med deleøkonomier, byhaver, og reperationsværksteder, er det at producere sine egne forbrugsvarer en fremstormende trend.
Et sted man kan starte er med strik. Og der er næsten ingen grænser for hvad man kan strikke.

Om man er ny eller garvet inden for strik eller hækling så har man dog ét til fælles: man har brug for ordentligt materiale. Og et sted man kan få netop dét er hos emooto.dk som har et bredt udvalg af strikkenåle, garn, samt hæklenåle. Deres udvalg af garn består af mange forskellige kombiantioner af blandt andet uld, merinould, bomuld, og morbærsilke med flere.

Emooto.dk

Hvis man ikke er den garvede strikker, eller bare mangler inspiration kan der på hjemmesiden også købes strikkeopskrifter med mange spændene designs af tøj man selv kan strikke sig til, og sætte sit helt eget præg på. Og det er netop noget af det fantastiske ved strikning. Det er ikke kun et håndværk, som vi i norden især er kendt og berømmet for – tænk bare på den famøse islandske sweater som blev et ikon for tv-serien forbrydelsen – men også en fed og tidsløs måde at skabe sin egen stil på. Farver, materialer og mønstre står det en frit for at vælge, og man har dermed rig mulighed for at sammensætte et personligt præg man kan give ens fremtoning, og det kan endda gøres økologisk.

Så er man allerede godt i gang og læser denne tekst ved rent tilfælde, eller er man nysgerrig efter at kaste sig ud i et nyt projekt med tråde langt tilbage i historien, er der grund til at overveje denne leverandør af alt hvad man har brug for. For man må erkende at uanset hvor meget moden skifter så kommer strik altid tilbage mindst én gang om året.