Stuens nye medlem

Skrevet af den januar 22, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Stuens nye medlem

Stuens nye medlem

Mine forældre har i længere tid været på udkig efter en ny sofa. Den gamle er nemlig gået i stykker, så derfor skal de have en ny. De havde før en hjørnesofa, og det vil de gerne igen. Men det skal også være den rigtige sofa, til den rigtige pris. Og derfor har de nu ikke haft en sofa en noget tid, fordi de ikke har kunne finde, den hjørnesofa, som de gerne vil have. Men så her den anden dag, kom min mor hjem og fortalte, at hun havde set en sofa, som hun bare var helt vild med. Og hun var sikker på, at min far også ville kunne lide den. Og det bedste var, at den oven i købet lige nu var på tilbud. Derfor tog de da også afsted med det samme, for at se på den hjørnesofa, som min mor havde set. Og det endte faktisk med, at de købte den.

Godt tilbud

Men det var faktisk ikke det eneste de fik med ud af butikken. For min far faldt nemlig i snak med ekspedienten, og her fortalte han, at købte de sofaen over 123Lagersalg.dk, kunne de få to hvilestole med i prisen. Hvad ekspedienten ikke vidste var, at min mor har ønsket sig sådan nogle hvilestole i flere år ud til havestuen. Så det kunne jo næsten ikke komme mere belejligt. Derfor har de nu bestilt deres sofa over nettet, og venter nu på, at den kommer sammen med deres hvilestole. Jeg glæder mig mest af alt bare til, at sofaen kommer op. Det har nemlig været en lille smule irriterende, at når man skulle se tv, har man skulle sidde på sådan nogle små irriterende og virkelig dårlige klapstole. Så det er jeg glad for, at vi ikke skal mere.