Sundhed, god kost og masser af motion

Skrevet af den maj 18, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Sundhed, god kost og masser af motion

Sundhed, god kost og masser af motion

Flere og flere danskere er begyndt at gå op i sundhed i dag. Man ser fitness centre fyldt op hele tiden, hvor folk knokler for at få den perfekte drømmekrop.
Det er også blevet en trend at dele ens kamp med ens venner, familie og bekendte. Eksempelvis er der mange, som deler på de sociale medier, når de har været ude at træne.

Det er selvfølgelig meget godt at få en masse motion. Eksperterne siger jo det det er sundt. Men man skal huske på at 80 % er kosten, hvor kun 20 % er træningen.
Derfor er det vigtigt at spise sundt og kombinere det med træning. Det er ikke nok bare at træne 4 gange om ugen i fitnesscenteret, hvis mans så tager hjem og får spist lasagne og chokoladekage.
Hvis man har svært at starte en sund livsstil, så er det en god ide at tage små skridt. For eksempel at tillade sig selv at spise usund 2-3 gange om ugen til at starte med, og når man så har vænnet sig til at spise sundt engang i mellem kan man skære det ned til 1-2 gange om ugen og kalde det ?snydedage?. For husk at god kost og motion er sundt! Når man er sund, så har man mere energi i hverdagen!