Tidsløse og smarte Adax tasker

Skrevet af den oktober 10, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Tidsløse og smarte Adax tasker

Tidsløse og smarte Adax tasker

Tidsløse og smarte Adax tasker

Den bedste måde man kan vise hvem man er på er gennem sin tøjstil. Hver gang man møder en person for første gang, er det nemlig dette som folk ser. Derfor er det også en god idé at bruge pengene dér, hvor det virkelig er brugbart og som passer til sin stil. Tøj skal nemlig ikke bare være smart, men ofte søger man også noget funktionalitet.

Det er snart ingen hemmelighed at efterårsmoden står i 70’ernes tegn. De brede bukser er tilbage, rullekraven venter og de brune farver ses alle vegne i garderoben. Der gemmer sig en boheme stil over tøjet med lag på lag, som giver det et afslappet og varmt look.

Ikke bare tøj afspejler sig i 70’ernes mode, men også sko og tasker har på samme måde fået et touch af de brune farver, og man kan finde tasker fra både Reisenthal og Adax som matcher det brune 70’er look.

Er man ikke helt med på at skulle følge stilen 100 procent, er der ingen der diktere det. Man kan sagtens også nøjes med elementer fra stilen eller holde sig til et helt tidsløst look med sorte tasker fra både Adax og Reisenthal. Begge mærker oser af lækker kvalitet og holdbarhed. De kan gå til det hele, og så får du en taske som du kan være glad for i lang tid. Adax og Reisenthal er også en rigtig god gaveidé til jul eller fødselsdag.

Sort går aldrig af mode og går godt til stort set alle farver og nuancer. Man kan bruge den sorte taske og clutch til både hverdag og fest fordi den er i en alsidig nuance.

Hos Guldknappen.dk finder du alt i tasker og clutches fra både Adax og Reisenthal. Du finder også lækker modetøj til kvinder. Du finder det nyeste online, og tøjstørrelsen går fra 36 til 56 og passer derfor mange. Du finder hjemmesiden her på http://www.guldknappen.dk
Du kan søge på mærker inde på hjemmesiden eller søge efter bestemte tøjartikler/accesories og nemt finde lige den ting, du mangler.