Træt af det gamle

Skrevet af den november 23, 2013 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Træt af det gamle

Jeg har nok de grimmeste gardiner inde i mit soveværelse. Det er en lejelejlighed jeg bor i, så det er dem der boede her før mig, som har bestemt dem. Men jeg forstår simpelthen ikke, hvem der vælger lyserøde gardiner. Det er virkelig så grimt, at det skærer i øjnene hver gang jeg kigger på dem eller kommer ind i rummet. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at jeg må få nye gardiner. Men der skulle jeg da blive lidt klogere. For da jeg kontaktede en gardinmand for at få noget vejledning, synes han, at det ville være en meget bedre ide med nogle solsejl. Altså solsejl der bare lukker solen ude, så den ikke står så skarpt ind i øjnene, men de lukker stadig lyset ind. Og så kan man heller ikke snage gennem vinduerne. Det synes jeg faktisk var en rigtig god ide, for jeg sover alligevel aldrig med gardinerne trukket for. Så om natten ville det ikke genere, at have solsejl i stedet for gardiner.

God besparelse

Og så er noget andet fedt, at sådan et er meget billigere, end hvis man f.eks. købte de rullegardiner som jeg havde kigget på. Og som jeg i øvrigt slet ikke er særlig vild med. Men så gik det op for mig, at gardinmanden var lidt af en krejler og gerne ville sælge mig mere. Han mente f.eks. at det ville være smart også at få nogle markiser. Det har jeg dog aldrig overvejet. Også fordi jeg forbinder markiser med gamle mennesker. Men han lovede at jeg kunne få markiser til en god pris, og at jeg på ingen måde ville fortryde mit køb. Og det må jeg indrømme, det har jeg heller ikke på noget tidspunkt.