Vores nye fællessport

Skrevet af den februar 17, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Vores nye fællessport

Vores nye fællessport

Jeg er lige flyttet sammen med en af mine veninder. Og for at lave et eller andet sammen, er vi startet til badminton. Og det er bare så sjovt. Vi spiller gerne mod nogle af de andre i klubben, men vi kan også finde på at have nogle af vores kammerater med derned, som vi så spiller imod. Og hvis vi har været rigtig gode, sidder vi ude i klublokalet bagefter og får os en klod bajer. Det er bare super hyggeligt. Men når vi nu er startet til badminton, er vi også blevet nødt til at investere i noget udstyr. For som man siger, så skal man aldrig gå ned på udstyr. Det har blandt andet betydet, at vi har købt en hulens masse fjerbolde. Man bruger nemlig rigtig mange fjerbolde, når man spiller badminton. Og her den anden dag, fik jeg et rigtig godt tip af en af den andre, som spiller nede i klubben.

Spar penge på internettet

Hun fortalte nemlig, at man kunne købe forza bolde billigt på internettet. Og hun nævnte specifikt forza bolde, fordi det uden tvivl er de bedste. Det er dem alle spiller med nede i klubben, og derfor er det selvfølgelig også de fjerbolde, som min veninde og jeg skal spille med. Og der er mange fordele ved at købe sine bolde på nettet. For det første er det jo meget billigere. Desuden er det meget nemmere at købe dem på internettet. For der er åbent hos thorsport.dk altid! Det betyder også, at jeg kan sidde hjemme i min sofa, med en kop kaffe i hånden, og bestille lige de ting, som jeg skal bruge. Og så bliver de endda sendt lige til min hoveddør, det er nemt.