Weekendaktiviteter med kæresten

Skrevet af den oktober 10, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Weekendaktiviteter med kæresten

Weekendaktiviteter med kæresten

Der kan hurtigt gå lidt for meget hverdag i forholdet, hvis man ikke selv gør noget proaktivt for at ændre dette. Man kan f.eks. foreslå nogle spændende weekendaktiviteter til kæresten, hvor man har mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, men samtidig opleve noget nyt, opleve noget ud over det vante. Når man har været sammen i længere tid, kan man hurtigt komme til at se TV og spille computer, og gå glip af andre weekendaktiviteter, som hjælper forholdet med at bevare og/eller finde gnisten igen. Man må gerne være doven engang imellem, men der skal helst ikke gå vane i det.

Lav aktiviteter som I ikke plejer at lave

Hvis der er gået for meget hverdag i forholdet, skal man lave aktiviteter, som man ikke plejer at lave. Man kan f.eks. tage en tur på stranden og hygge med bål. Man kan også besøge forskellige byer, hvor man leger turister. Det behøver ikke nødvendigvis være byer i udlandet. Det kan sagtens også være byer i Danmark. Man skal bare være kreativ!